Els Faraons

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Faraons.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,95 MB
ISBN
9788424624330

Llibres per aprendre i sorprendre´s...Navegar per les aigües del Nil, construir un temple o una piràmide, preparar una mòmia per al més enllà, llegir i escriure jeroglífics, seguir el faraó en plena batalla... Quina història més emocionant!

Encuentroelemadrid.es Els Faraons Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Els Faraons en formato PDF. El libro Els Faraons en formato MOBI. El libro Els Faraons en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Florence Maruejol. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Com i per què es van construir les piràmides d'Egipte ...

Els faraons eren els monarques de l'antic Egipte. Alguns est udis daten la utilització d'aquest terme, com una manera de referir-se al rei, cap al 1400 aC i altres des del 950 aC. Era el líder religiós, civil i militar de l'Antic Egipte.

Faraons - Egipte

Exposición sobre Tutankamón. El tesoro del faraón llega a París. La Grande Halle de la Villette, en París, es la primera escala de la histórica gira mundial de 150 de los objetos descubiertos en la tumba de Tutankamón en 1922, muchos de los cuales salen de Egipto por primera y única vez, antes de ser expuestos definitivamente en el Gran Museo Egipcio que se inaugurará en El Cairo.