In Manibus Tuis

NOMBRE DEL ARCHIVO
In Manibus Tuis.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,80 MB
ISBN
9788492544219

Isabel de Vilamarí, princesa de Salern, manté en el seu palau de Nàpols una cort esplèndida on artistes i poetes es complauen en l’adulació. Cansada dels vells rimadors d’amor, desitja abastar un nou horitzó de coneixements que li permeti defugir la indiferència en la qual s’ha instal·lat el seu matrimoni. L’hivern de 1535 Isabel ofereix protecció a un filòsof perseguit pel virrei de l’emperador Carles V. A poc a poc, el filòsof descobrirà a la princesa la llum del saber dels antics i la introduirà en les inquietuds espirituals del moment, encarnades en Bernardino Ochino, predicador de la fe reformada al Regne de Nàpols i les dames que el segueixen. Però Isabel de Vilamarí aviat comprendrà que la força de les idees del filòsof i del frare s’estavellarà contra el poder de l’emperador i contra l’ambició del seu espòs.

Encuentroelemadrid.es In Manibus Tuis Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de In Manibus Tuis con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de In Manibus Tuis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga In Manibus Tuis y otros libros de Maria-isabel Segarra.

manibus - Synonyms for manibus | Synonyms Of manibus

Look up the Latin to German translation of in manibus tuis in the PONS online dictionary. Includes free vocabulary trainer, verb tables and pronunciation function.

manibus - Synonyms for manibus | Synonyms Of manibus

In Manibus Tuis Commendo Domine Spiritum Meum - Devotionals of the Austrian Army from the Belgrade Fortress (in Serbian, summary in English)