Front D Alliberament Catala: Sabotatges Per La Independencia

NOMBRE DEL ARCHIVO
Front D Alliberament Catala: Sabotatges Per La Independencia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,42 MB
ISBN
9788492437276

La nit del 19 de maig de 1972 un grup de joves a la punta oest de la Diagonal de Barcelona distreu una parella de vigilants. En aquells moments, explota una bomba sota les columnes del monument A los caídos. El soroll travessa tota la ciutat. L’endemà, els feixistes hi posen flors mentre exigeixen detencions i mà dura. La bomba, la pedra esmicolada, és l’expressió d’un poble envaït, executat, silenciat. Un poble que expressa de manera contundent el fàstic, la ràbia i els anhels.Aquesta obra ens explica la trepidant història del Front d’Alliberament Català. En el seu si, un grup de joves s’aboca a la lluita clandestina sense esperar res de concret: desitjant només la llibertat. Un grup que serà perseguit, jutjat i dispersat. Que patirà la tortura, la presó, la traïció i l’exili. Un grup, una veu, que cridarà a través d’atemptats contra símbols feixistes la seva convicció en una Catalunya lliure i igualitària. Que pensarà en el Macià que intentà alliberar Catalunya i en el Companys que la voldrà sobirana; i somiarà en la independència, com tants altres abans i després. Aquesta és la seva crònica. Sí, no hi ha dubte que la història pot ser vibrant.Aquest llibre dóna veu a una lluita tants cops silenciada. Deixeu-vos submergir en la clandestinitat de la mà dels mateixos que la van patir. La lluita armada a Catalunya existí. El FAC n’és el millor testimoni.

Encuentroelemadrid.es Front D Alliberament Catala: Sabotatges Per La Independencia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Front D Alliberament Catala: Sabotatges Per La Independencia con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Front D Alliberament Catala: Sabotatges Per La Independencia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Front D Alliberament Catala: Sabotatges Per La Independencia y otros libros de Vv.aa..

Front d'alliberament nacional: Sabotatges per la ...

Front d'alliberament nacional: Sabotatges per la independència es un gran libro escrito por el autor none. En nuestro sitio web de WWW.CONVITEGOURMET.MX puede encontrar el libro de Front d'alliberament nacional: Sabotatges per la independència en formato PDF. Más de 10,000 libros, únete a nosotros !!!

Amazon.fr - Front d'Alliberament Nacional: Sabotatges per ...

LLibre Front d'Alliberament de Catalunya. Sabotatges per la independència . Autor: Blai Manté La nit del 19 de maig de 1972 un grup de joves a la punta oest de la Diagonal de Barcelona distreu una parella de vigilants. En aquells moments, explota una bomba sota les columnes