Marcats Per L Escola Franquista: 41 Homes I Dones Parlen De La Se Va Educacio

NOMBRE DEL ARCHIVO
Marcats Per L Escola Franquista: 41 Homes I Dones Parlen De La Se Va Educacio.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,12 MB
ISBN
9788497791052

 JOSEP M. PRIMMarcats per l'escola franquista s'inscriu en la imperiosa necessitat que, en els nostres dies, expressa sovint el poble català de recordar uns temps passats, bons per a uns quants, dolents per a molts altres. En el present llibre l'autor no pretén, ni pensaments, obrir tombes flamejants, sinó escoltar els clams d'unes quantes dotzenes de persones de Lleida, de les terres de Ponent, que no han pogut, ni volgut, oblidar el seu pas per l'escola primària i per la secundària durant la dictadura escandalosa que tenia en l'anomenat nacionalcatolicisme la seva deu inspiració. En cadascun dels 41 capítols en què està dividit el llibre s'analitzen respectivament les entrevistes fetes per l'autor als 41 protagonistes de l'obra.

Encuentroelemadrid.es Marcats Per L Escola Franquista: 41 Homes I Dones Parlen De La Se Va Educacio Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Marcats Per L Escola Franquista: 41 Homes I Dones Parlen De La Se Va Educacio con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Marcats Per L Escola Franquista: 41 Homes I Dones Parlen De La Se Va Educacio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Marcats Per L Escola Franquista: 41 Homes I Dones Parlen De La Se Va Educacio y otros libros de Josep M. Prim.

Història de la llengua catalana - Viquipèdia, l ...

"¿Quién amuralla una voz?" Recuperando la voz de los poetas 255 Bibliografía Sobre el mundo carcelario y concentracionario bajo el franquismo AA.VV., Los nuevos historiadores ante la guerra civil española. Diputación de Granada, 1990.

L'Educació Durant El Franquisme | L'Adoctrinament Com a ...

Llegia que fa més de 160 anys, concretament el 7 de juny del 1848 s'adjudicà l'antic convent de la Mercè de Tortosa com a centre educatiu, que va acollir set escoles públiques, totes elles subvencionades per l'Ajuntament de Tortosa, i a uns vuit-cents alumnes.