El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,20 MB
ISBN
9788499309170

Torna el Murakami que va captivar milers de lectors amb Tòquio Blues.Tsukuru Tazaki és un arquitecte de trenta-sis anys, especialitzat en el disseny d’estacions de tren. La vida i la memòria li trontollen quan coneix la Sara, una dona una mica més gran que ell, que li recordarà els feliços anys d’adolescència i els infeliços de joventut. La Sara el retornarà de Tòquio a la seva Nagoya natal, al centre del país. Allà, en un barri dels afores, Tsukuru retroba la seva colla de sempre, els amics amb qui va estroncar la relació quan se’n va anar a estudiar a la capital. Tots els amics de Tsukuru tenen cognoms de colors, menys ell, que se sent diferent, sol i trist.

Encuentroelemadrid.es El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge en tu teléfono, tableta o navegador!

El Noi Sense Color I Els Seus Anys De Pelegrinatge ...

Tsukuru Tazaki és un arquitecte de 36 anys, especialitzat en el disseny d'estacions de tren. La vida i la memòria li trontollen quan coneix la Sara, una dona una mica més gran que ell, que li recordarà els feliços anys d'adolescència i els infeliços de joventut. La Sara el retornarà de Tòquio a la seva Nagoya natal, al centre del país. Allà, en un barri dels ...

El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge eBook ...

El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge, Haruki Murakami English translation: Philip Gabriel "It's a waste of time to think about things you can't know, and things you can't confirm even if you know them.