Historia De Catalunya (5ª Ed)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Historia De Catalunya (5ª Ed).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,74 MB
ISBN
9788415711056

L'obra del professor Sobrequés acosta el passat català, des de la prehistòria fins ara, als catalans sense excepció i a aquells forasters que, quan visitin Catalunya, vulguin tenir un coneixement general del que ha estat aquest país al llarg dels seus milers d'anys d'existència. Aquesta breu història té com a objectiu presentar com es va configurar una nació dotada d'un Estat propi, que va tenir un paper destacat a Europa durant segles. I, també, explicar de quina manera aquest Estat va ser agredit al llarg de dos segles fins a ser destruït l'11 de setembre de 1714 i la posterior lluita dels catalans per renéixer de les cendres i recuperar el seu lloc en la història.

Encuentroelemadrid.es Historia De Catalunya (5ª Ed) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Historia De Catalunya (5ª Ed) en formato PDF. El libro Historia De Catalunya (5ª Ed) en formato MOBI. El libro Historia De Catalunya (5ª Ed) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Sobreques I Callico. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Volta a Cataluña 1946 - Wikipedia, la enciclopedia libre

La Volta a Cataluña 1933 fue la 15ª edición de la Volta a Cataluña.Se disputó en 8 etapas del 10 al 18 de junio de 1933 con un total de 1.576 km. El vencedor final fue el italiano Alfredo Bovet, por delante de su compatriota Ambrogio Morelli y del belga Antoine Dignef

Volta a Cataluña 1989 - Wikipedia, la enciclopedia libre

Publicado por la editorial Curial Edicions Catalanes forma parte de la colección 'Biblioteca de cultura catalana', con un precio de 5,35 Euros, trata sobre las materias España y Historia de Europa. Cataluña en la España moderna : investigaciones sobre fundamentos económicos de las estructuras nacionales.