Vestals De Roma

NOMBRE DEL ARCHIVO
Vestals De Roma.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,32 MB
ISBN
9788499759159

Som a l’any 94, el 847 de la fundació de Roma, al davant mateix de la porta que tanca l’hort d’una gran vil·la rústica del sud-est de la Hispània Citerior. Tot és a punt perquè Eumàquia Fúlvia Crocina es pose en camí cap al nord. Al llarg de la novel·la, una xiqueta esdevindrà matrona..., un gladiador vascó triomfarà a l’arena..., una gata vetlarà una tomba..., una vestal serà l’esca del pecat... Ombres i llums entortolligades en escenografi es amarades de voluptuositat que menen la protagonista deVestals de Romaal desafiament d’haver d’enfrontar-se amb qui era i qui és. De Diànium a Tàrraco, passant per Saetabis, Valèntia, Sagúntum i Dertosa, acompanyarem Eumàquia en un sensual viatge en què consuetud i rebel·lia conflueixen i es bescanvien; un viatge en què passat i present són sacsejats contínuament per la memòria, l’única veritable proxeneta dels records

Encuentroelemadrid.es Vestals De Roma Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Vestals De Roma con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Vestals De Roma en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vestals De Roma y otros libros de Encarna Sant-celoni I Verger.

Vestal - Wikipedia, la enciclopedia libre

Muerte de una Vestal. 1727, Vièrges antiques par Jean Raoux. Las Vestales eran una excepción en el mundo sacerdotal romano, compuesto por hombres. El número de vestales fue variando, en un principio fueron dos, luego cuatro y posteriormente seis vírgenes, aunque parece que en algún momento pudieron llegar a ser siete.

Vestals de Roma - nuvol.com

El autor de Vestals de Roma, con isbn 978-84-9975-915-9, es Encarna Sant-celoni, esta publicación tiene ciento doce páginas.. Esta publicación está editada por Pagès Editors, S.l.. En los noventa la editorial comenzó su andadura y actualmente se encuentra en Lleida.