Cada Poble El Seu Escut: La Baixa Cerdanya

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cada Poble El Seu Escut: La Baixa Cerdanya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,77 MB
ISBN
9788485984510

Encuentroelemadrid.es Cada Poble El Seu Escut: La Baixa Cerdanya Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Cada Poble El Seu Escut: La Baixa Cerdanya en formato PDF. El libro Cada Poble El Seu Escut: La Baixa Cerdanya en formato MOBI. El libro Cada Poble El Seu Escut: La Baixa Cerdanya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv. Aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Pi (Bellver de Cerdanya) - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Llocs d'interès. Els principals atractius turístics que han estat valorats a més de l'atractiu estètic del poble i del paisatge són els següents: . Església romànica de Sant Esteve - S. XI-S. XII.Té un sistema de portes de vidre i il·luminació amb moneda per tal que sigui visitable. En destaca el seu campanar i la pica baptismal així com l'Absis.

Racons - El Baix Empordà medieval - RTVE.es

La Cerdaña (en catalán La Cerdanya, en francés Cerdagne, en latín Ceritania) es un territorio de la Marca Hispanica (territorios carolingios en suelo hispánico) histórica, que como consecuencia del Tratado de los Pirineos de 1659, entre el Reino de España y el Reino de Francia, por el cual España cedió a Francia 33 pueblos de la parte norte ceretana, quedó dividido en dos: la comarca ...