Silencis Incofessables

NOMBRE DEL ARCHIVO
Silencis Incofessables.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,25 MB
ISBN
9788417420536

El quart cas de Sebastian Bergman, el psicòleg criminal més brillant, atractiu i insuportable que ha donat el gènere negre.Una família sencera ha estat brutalment assassinada a trets a plena llum del dia. Es tracta d’un cas que només la unitat d’homicidis de la policia nacional pot aclarir, però quan el principal sospitós apareix mort i queda demostrat que li han disparat ambla mateixa arma, l’equip de Torkel Höglund es troba en un carreró sense sortida... fins que descobreix que hi ha un testimoni del crim: la petita Nicole, neboda de les víctimes i que ara hadesaparegut. La policia l’ha de trobar, perquè les possibilitats de supervivència de la nena es redueixen cada minut que passa...Quan la troben, la Nicole està en estat de xoc, només es comunica a través d’un paper i un llapis. Tot i que es nega a parlar, els seus dibuixos mostren un fet indiscutible: ha vist l’assassí. Sebastian Bergman s’obsessiona per trencar el silenci de la Nicole, però l’assassí ha decidit que ella calli per sempre...Silencis inconfessables és l’apassionant quarta entrega de la sèrie que arrasa a Europa, amb més de quatre milions de lectors àvids dels casos trepidants que lidera, a contracor, un personatge molt peculiar: Sebastian Bergman. No te la pots perdre.Amb la...

Encuentroelemadrid.es Silencis Incofessables Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Silencis Incofessables en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Silencis Incofessables en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Silencis Incofessables en tu teléfono, tableta o navegador!

Silencios Inconfesables (Serie Bergman 4) | Michael Hjorth ...

Title: Descargar Silencios inconfesables (Serie Bergman 4) Libro Gratis (PDF ePub Mp3) - Michael Hjorth Author: Michael Hjorth Subject: Descargar o leer en línea Silencios inconfesables (Serie Bergman 4) Libro Gratis (PDF ePub Mp3) - Michael Hjorth, Una familia es hallada asesinada en su propia casa.

SILENCIS INCONFESSABLES : Agapea Libros Urgentes

Silencios Inconfesables, Castigos Justificados (serie Bergman 5), Silencis Inconfessables, Càstigs Justificats, Mentiras Consentidas (serie Bergman 6) y Secretos Imperfectos. . Otros libros de Rosenfeldt, Hans son Crímenes Duplicados, Serie Bergman 2. Crímenes Duplicados y Càstigs Justificats.