Art I Societat

NOMBRE DEL ARCHIVO
Art I Societat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,53 MB
ISBN
9788413020235

El volum que els lectors tenen davant els seus ulls constitueix la, ara com ara, cinquena publicació de la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró de la Universitat d'Alacant i arreplega les ponències que es van debatre en el curs d'estiu denominat «Art i societat. L'obra i el gest en Antoni Miró» que va tenir lloc al juliol de 2015 en la Universitat d'Alacant.Dirigit per Enric Balaguer i Joan A. Llinares tenia diferents objectius. En primer lloc, transmetre coneixements sobre l'evolució del concepte i la funció social de l'art; però també sobre la significació de l'estètica i l'ètica en els nostres dies.Els seus autors ens conviden, amb un profund coneixement de causa, a revisar actituds i a prendre decisions. A partir de consideracions «intempestives», com proclama Fernando Castro; o utilitzant les «esguards» sempre límpides i rotundes d'Antoni Miró, com defensa Romá de la Calle o l'encreuament entre poesia i pintura que, mitjançant Miquel Martí i Pol i a Antoni Miró ens proposa Miquel Cruz. Que l'art resulta imprescindible en una societat malmesa que anem descomponent a poc a poc ens ho recorda Josep Francesc Yvars, d'ací el necessari i imprescindible contrapunt que suposa l'actitud compromesa d'Antoni Miró que posen en relleu els treballs de Carles Cortés i Enric Balaguer. El llibre es tanca amb l'acte-recuperació d'un text-proposta redactat en 1972 per Vicent M. Vidal en el qual, evocant les figures de Jorge Oteiza, Pablo Serrano i el propi Antoni Miró, reflexiona sobre la incorporació?«enigmàtica», diu ell? d'obres d'art en gran format als espais urbans.

Encuentroelemadrid.es Art I Societat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Art I Societat en formato PDF. El libro Art I Societat en formato MOBI. El libro Art I Societat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Fernando Castro Flórez. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Artesania, art i societat: Amazon.es: Vallès i Rovira ...

Art i societat és un text innovador "sens dubte un dels assaigs més originals i consistents escrits mai en català" que, tot i haver estat publicat fa més de quaranta anys, no ha perdut gens d'actualitat. Amb una extraordinària vivacitat, Alexandre Cirici ens fa veure de manera clara i amena les diverses implicacions socials que tenen els fenòmens artístics. Articula el seu discurs ...

Art i societat a la València medieval | Publicaciones ...

Art i societat Informació general. Transmetre coneixements sobre l'evolució del concepte i la funció social de l'art; sobre estètica i ètica en els temps actuals. Exposar les visions sobre l'art públic en el context de la ciutat contemporània. La creació artística, memòria i testimoni.