Joan Panisello I Chavarria: Resum Biografic

NOMBRE DEL ARCHIVO
Joan Panisello I Chavarria: Resum Biografic.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,13 MB
ISBN
9788415896333

Joan Panisello és un dels grans ceramistes catalans dels nostres temps. La seua obra destaca pel colorisme i l’originalitat. Les seues peces s’exhibeixen en els principals museus de tot el món. Joan és el pare i l’espòs, el docent, l’activista, l’artista, el ceramista. Porta en l’ADN l’entusiasme davant del fenomen cultural i literari, es mostra fervorós ebrenc i catalanista, i s’apassiona davant de tot procés creatiu. El mestratge del seu germà, Josep, l’ha marcat profundament. Ens trobem davant d’un dels grans artistes catalans del segle XXI.

Encuentroelemadrid.es Joan Panisello I Chavarria: Resum Biografic Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Joan Panisello I Chavarria: Resum Biografic con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Joan Panisello I Chavarria: Resum Biografic en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joan Panisello I Chavarria: Resum Biografic y otros libros de Emigdi Subirats I Sebastia.

Carles Santos i Ventura - Onada Edicions

· MAIGÍ, V. "Joan Panisello Chavarria, ceramista", "He intentado dar calidad a mis piezas", Diari de Tarragona, Nº 9.537, 19 d'octubre de 2013, P 56, contraportada. · MAIGÍ, V. "Joan Panisello és activíssim". Emigdi Subirats, autor de la biografia de Joan Panisello i Chavarria, ceramista, Diari de Tarragona EBRE, 17 maig 2014, contraportada.

Joan Panisello i Chavarria - Infoceramica

Joan Panisello Chavarria (Tortosa, 14/06/1944) és un ceramista afincat a Jesús. Format artísticament a les Escoles d'Arts i Oficis de Tortosa i Tarragona. L'any 1975 obté el títol de Graduat en Arts Aplicades i Oficis Artístics, en l'especialitat de ceràmica a l'Escola Llotja (Barcelona).