Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota; Calav Eres Atonites

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota; Calav Eres Atonites.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,10 MB
ISBN
9788482643519

Aplega els reculls de narracions publicats fins avui per Jesús Moncada. Ambientades al seu poble natal, aquestes històries, amarades dhumor, ironia i tendresa, són una part indestriable del que els crítics anomenen el"Mite de Mequinensa". Moltes delles han aparegut també en castellà, rus, alemany, anglès, hebreu, italià, hongarès i suec.

Encuentroelemadrid.es Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota; Calav Eres Atonites Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota; Calav Eres Atonites en formato PDF. El libro Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota; Calav Eres Atonites en formato MOBI. El libro Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota; Calav Eres Atonites en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jesus Moncada Estruga. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

HISTORIES DE LA MA ESQUERRA | JESUS MONCADA | Comprar ...

libro electrónico (epub) *Adobe Digital Editions. Para conocer más sobre este formato pulse aquí ( Licencia de reproducción: 6 dispositivos, no copiar, no imprimir.

Contes (Labutxaca): Amazon.es: Moncada Estruga, Jesús: Libros

EL CAFE DE LA GRANOTA de JESUS MONCADA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. ... que ja havia tractat a Històries de la mà esquerra. ... 1941-Barcelona, 2005) és autor de tres reculls de contes, Històries de la mà esquerra (1981), El Cafè de la Granota (1985) i Calaveres atònites (1999), de tres novel·les, ...