Les Set Caixes

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Set Caixes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,91 MB
ISBN
9788416139262

Un testimoni únic sobre l'exili, la deportació i l'HolocaustL'autora d'aquest llibre va néixer a Barcelona i va ser educada com a catòlica en l'apostòlica i romana Espanya de Franco. Després de morir la seva mare, Dory Sontheimer descobreix, en un armari de casa seva, set caixes amb fotografies, cartes,passaports i altres documents que li revelen la identitat jueva i la dramàtica història de la seva família, víctima de la persecució i matança de jueus perpetrada pel règim nazi.Aquesta revelació ha suposat un abans i un després en la vida de la Dory que, encara avui, segueix viatjant arreu del món per completar la investigació sobre un passat que havia quedat sepultat.Sense floritures retòriques i amb una lluminosa sinceritat, Dory Sontheimer ha escrit un relat que documenta la vida dels jueus refugiats a Espanya i aconsegueix que la seva família retrobi una identitat negada i els diversos membres es descobreixin a si mateixos amb una emoció intensíssima que el lector comparteix fins a l'última paraula.«Imagineu-vos què ha representat per a Dory descobrir a pedaços l'espant que va envoltar la seva família. Imagineu-vos-ho, i si no us emocioneu és que no sou d'aquest món.» (Eduardo Martín de Pozuelo, al Pròleg)

Encuentroelemadrid.es Les Set Caixes Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Les Set Caixes en formato PDF. El libro Les Set Caixes en formato MOBI. El libro Les Set Caixes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Dory Sontheimer. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

"Sense ficció" estrena el documental "Les set caixes"

Després de morir la seva mare, Dory Sontheimer descobreix, en un armari de casa seva, set caixes amb fotografies, cartes, passaports i altres documents que li revelen la identitat jueva i la dramàtica història de la seva família, víctima de la persecució i matança de jueus perpetrada pel règim nazi.

‎Les set caixes en Apple Books

El documental 'Les set caixes' de TV3 reconstruye la vida de una familia víctima del Holocausto. El documental 'Les set caixes' de TV3 narra la historia de Dory Sontheimer, una mujer que, a través de la documentación que dejó almacenada su padre en siete cajas, ha conocido sus raíces judías, a familiares lejanos y a los que fueron víctimas del Holocausto nazi.