Natura Al Teu Jardi: Guia Practica Per Coneixer I Acollir La Faun A Propera

NOMBRE DEL ARCHIVO
Natura Al Teu Jardi: Guia Practica Per Coneixer I Acollir La Faun A Propera.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,59 MB
ISBN
9788495946966

El llibre pretén afavorir i atraure la vida salvatge sigui quina sigui la ubicació del nostre habitatge. Qualsevol espai és susceptible de convertir-se en un lloc perquè hi prosperi la natura: el balcó, la terrassa, el jardí o la finca. El llibre proporciona una sèrie d’estratègies per a facilitar la vida a les espècies que poden compartir el seu espai amb l’activitat humana i és una eina útil per a planificar l’aprofitament del nostre entorn i convertir-lo en un espai més natural. Un llibre d’iniciació al naturalisme, una guia per identificar les plantes i els animals més comuns i un manual que ens permetrà crear les condicions idònies per acostar la fauna que, de forma natural, viu al nostre voltant.

Encuentroelemadrid.es Natura Al Teu Jardi: Guia Practica Per Coneixer I Acollir La Faun A Propera Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Natura Al Teu Jardi: Guia Practica Per Coneixer I Acollir La Faun A Propera en formato PDF. El libro Natura Al Teu Jardi: Guia Practica Per Coneixer I Acollir La Faun A Propera en formato MOBI. El libro Natura Al Teu Jardi: Guia Practica Per Coneixer I Acollir La Faun A Propera en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert Ruhi I Vidal. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

2010- Butlletí AMPA- El Barranquet- 08 by Eduard Comeig ...

Núm. 8 de la revista d'El Barranquet, escola pública i en valencià de Godella (Horta Nord), amb col·laboracions de l'alumnat, mares, pares i mestres (any 2010)

Natura al teu jardí | Disseny de continguts

Figueres fa un estudi per analitzar els habitatges ocupats a la ciutat i prendre les mesures necessàries. Segons l'estudi només la meitat dels pisos que es creien ocupats a Figueres ho estan realment. Per primera vegada es fa una fotografia de la gent que hi viu i de quines són les seves necessitats per tal de fer-hi front.